Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
wzór:
Imię -
Wiek -
Ilość przegranych minut/godzin -
dlaczego własnie ty? -
Czy byłeś kiedyś w tej frakcji? -
Czy posiadasz ts3 i sprawny mikrofon?(obowiązkowe) -
Coś o sobie(min 3 zdania) -
Imię - Kacper
Wiek - 17
Ilość przegranych minut/godzin - Narazie Zaczynam Ale Będe Tutaj Grał.
dlaczego własnie ty? - Ponieważ Kumam RP i Byłem Dużo razy w SAPD na takich serwerach RP-RPG
Czy byłeś kiedyś w tej frakcji? - Tak Byłem nawet jestem na Swoim Serwerze
Czy posiadasz ts3 i sprawny mikrofon?(obowiązkowe) - Właśnie nie posiadam jakby sie dało inaczej bez TS3 bo niestety mi nie działa.
Coś o sobie(min 3 zdania) - Nazywam Się Kacper, mam 17 lat. Mieszkam w Rzeszowie. Interesuje się piłką nożna i Siatkówka. Lubie Grać w Gry Pc... Zazwyczaj Jest to właśnie MTa ... Szukam Takich Fajnych Serwerów Jak właśnie ten i Gram ! ...
Myśle, że mnie dodacie i będziemy Się dobrze komunikować
Imię -Kuba
Wiek -14
Ilość przegranych minut/godzin - Narazie mało ale dopiero zaczynam grać.
dlaczego własnie ty? - Lubie akcje RP i je umiem.
Czy byłeś kiedyś w tej frakcji? - Nie byłem, ale robiłem tyle akcji RP że wiem jakie bindy trzeba ustawć.
Czy posiadasz ts3 i sprawny mikrofon?(obowiązkowe) - Posiadam TS 3 i sprawny mikrofon.
Coś o sobie(min 3 zdania) - Jestem Kuba mam 14 lat. Lubie grać w gry na pc jestem osoba z którą można się dogadać ,nie miał bym problemu słuchać się większych rang. Nie stety cierpie na dysgrafie ,ale będe starał się uważać na ortografie
Imię -Janek
Wiek -15
Ilość przegranych minut/godzin - niezbyt dużo ale to dlatego ze od niedawna gram
dlaczego właśnie ty? - na innych serwerach robiłem dużo akcji rp i wiem jak co się robi jakie komendy do czego itd.
Czy byłeś kiedyś w tej frakcji? - nie bylem i chce spróbować na tym właśnie serwerze
Czy posiadasz ts3 i sprawny mikrofon?(obowiązkowe) - posiadam ts3 i sprawny mikrofon
Coś o sobie(min 3 zdania) - Jestem 15 letnim chłopakiem lubiącym spędzać swój wolny czas biegając, wiec nie zawsze będe mógł być na serwerze ale i tak spędzam dużo godzin na graniu bo po bieganiu to jest moje ulubione zajęcie. Dziennie spędzam ok 4h na graniu. Nie jestem osobą agresywną i szanuje drugiego człowieka tak jak własnego brata.
Strony: 1